Васил Божков, който е с 18 повдигнати обвинения, е пратил

...
 Васил Божков, който е с 18 повдигнати обвинения, е пратил
Коментари Харесай

Хора на Божков следели главния секретар на МВР

 

Васил Божков, който е с 18 повдигнати обвинявания, е пратил свои доближени хора да наблюдават и снимат основния секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов и прокурори. Данни за тях са били открити по време на обиските в задържаните му гардове Славчо Марков и Веселин Балтов, написа Монитор. Те бяха арестувани откакто предприемачът, който се укрива от правораздаването в Дубай,отправи опасност към спецобвинителя Ангел Кънев, публикувайки негови фотоси по какъв начин влиза и излиза от Национална агенция за приходите. Твърди се, че точно двамата са го дебнали и снимали.

Вътрешният министър Младен Маринов не пожела да разяснява информацията, като съобщи, че се води досъдебно произвеждане. „ Когато чиновник на Министерство на вътрешните работи е заплашен, той ще бъде предпазен. Това беше и смисълът на препоръчаните промени в Закона за Министерство на вътрешните работи – даване на тази опция, а не дейности в посока закриване на НСО “, разгласи МВР-шефът по време на визитата си в Троян. Запитан дали се усеща заплашен, главсекът Иванов отсече: „ Не се усещам заплашен. Аз съм чиновник на Министерство на вътрешните работи, знам каква ми е работата. Когато съм започвал работа, съм знаел с какво се понечвам “.

Зловещите разкрития идват часове откакто упрекнатият за неплатени 700 милиона лв. към хазната Божков свири общ брой на задкулисието да се обединят в партията му и още веднъж направи опит да клати страната.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР